Supa de mazăre cu fidea
Supa de primăvară vara cu mazăre, care este parte bună și se face repede
Ingrediente
300 gr mazare proaspata
2 morcovi
1 ceapa
sare, piper, zahar
Fidea
1 lingura Ulei de măsline
Mod de preparare
Tocam marunt ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline. Dupa cateva minute adaugam mazarea si morcovii taiati marunti. Lasam pe foc mediu circa 5-10 minute amestecand din cand in cand dupa care adaugam apa, condimentam cu sare, piper si o lingurita de zahar. Acoperim vasul si lasam sa fiarba la foc mic pana cand mazarea si morcovii sunt fierti.
Fideaua eu obisnuiesc sa o fierb separat in apa cu putina sare, oscurgem si adaugam la supa, mai lasam sa dea in clocot de cateva ori, stingem focul.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu