Cus cus cu nuci și pesmet



Am primit cus cus și am zis sa fac cu nuci și pesmet, ca am mâncat în urma cu câțiva ani undeva și mi a plăcut foarte mult
Ingrediente
250 gr cuş-cuş
150-200 gr nuci
100 gr Migdale
zahăr după gust
2-3 linguri cu pesmet
coaja rasă de la jumătate de lămâie
1 pliculeţ zahăr vanilat
2 linguri de ulei
2linguri miere
Frunze de menta
Apa
Mod de preparare
Cuş-cuş-ul se fierbe conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Nucile și migdalele se prăjesc un pic în cuptor, apoi se macină fin. Se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat , coaja de lămâie şi pesmetul.
Cus cus  fiert, se scurge şi se amestecă cu uleiul, apoi se încorporează nucile măcinate și migdalele tăiată  cu zahărul şi restul ingredientelor.
Se pot încălzi un pic sau se servesc reci.
Deasupra punem miere
Poftă bună!
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept

Comentarii

Postări populare