Spritati cu migdale
Pentru ca print vrea ceva dulce m am gândit sa ii fac Spritati
Ingrediente
125 gr unt
100 gr zahar pudra
50 ml lapte
1 galbenus
1 lingurita coaja de portocala
150 gr faina
50 gr migdale macinate
1 lingura jumate de amidon
o jumatate lingurita praf de copt
o lingurita extract natural de vanilie.
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 180C. Untul se freaca spuma cu zaharul pudra, apoi se adauga laptele, galbenusul, coaja de portocala si vanilia. Se framanta o coca incorporand faina, migdalele, amidonul si praful de copt.
Aluatul se pune intr-un aparat de spritat si se fac fursecuri de forma dorita.
Se aseaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc cca. 10 minute. Nu se scot din tava imediat, pentru ca sunt inca moi si se pot rupe.
Ingrediente
125 gr unt
100 gr zahar pudra
50 ml lapte
1 galbenus
1 lingurita coaja de portocala
150 gr faina
50 gr migdale macinate
1 lingura jumate de amidon
o jumatate lingurita praf de copt
o lingurita extract natural de vanilie.
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 180C. Untul se freaca spuma cu zaharul pudra, apoi se adauga laptele, galbenusul, coaja de portocala si vanilia. Se framanta o coca incorporand faina, migdalele, amidonul si praful de copt.
Aluatul se pune intr-un aparat de spritat si se fac fursecuri de forma dorita.
Se aseaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc cca. 10 minute. Nu se scot din tava imediat, pentru ca sunt inca moi si se pot rupe.
Comentarii
Trimiteți un comentariu