Spritati cu migdale


Pentru ca print vrea ceva dulce m am gândit sa ii fac Spritati
Ingrediente
125 gr unt
100 gr zahar pudra
50 ml lapte
1 galbenus
1 lingurita coaja de portocala
150 gr faina
50 gr migdale macinate
1 lingura jumate de amidon
o jumatate lingurita praf de copt
o lingurita extract natural de vanilie.
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 180C. Untul se freaca spuma cu zaharul pudra, apoi se adauga laptele, galbenusul, coaja de portocala si vanilia. Se framanta o coca incorporand faina, migdalele, amidonul si praful de copt.
Aluatul se pune intr-un aparat de spritat si se fac fursecuri de forma dorita.
Se aseaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc cca. 10 minute. Nu se scot din tava imediat, pentru ca sunt inca moi si se pot rupe.

Comentarii

Postări populare