Foietaj cu caise










Pentru ca tot este sezonul lor am zis fac aceasta reteta rapida cu caise din gradina, o reteta ușoară și gustoasa
Ingrediente
aluat foietaj
1 ou
100 g migdale macinate pudra
50 g margarina rama maestro
50-70 g zahar pudra
4 caise
gem de caise
migdale macinate mai mare
1 ou pentru uns
Mod de preparare
Amestecati praful de migdale cu zaharul, oul si margarina topita si racita.
Decupati 4 patrate de aluat cu latura de 10 cm.
Asezati patratele intr-o tava acoperita cu hartie de copt, ungeti-l cu ou batut, repartizati pasta de migdale pe fiecare patratel si intindeti-o.
Puneti cate 2 jumatati de caise (se poate si din compot, dar in acest caz lasati bine la scurs).
Coaceti 15-20 de minute in cuptorul incins la 200 grade.
Lasati sa se raceasca si ungeti cu gem de caise si presarati cu migdale.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept

Comentarii

Postări populare