TsiknoPempti
Ziua Pancake este o celebrare a ortodoxiei tradiția de a consuma cantitati mari de carne. Are loc joi, pentru că zilele de miercuri și vineri sunt considerate post, a doua săptămână de carnaval, cunoscut sub numele de creatina. Precedentă este prima Profoni urmat de a treia săptămână de Shrovetide. Are loc cu câteva zile înainte de începerea Postului Mare
"Tsiknopempti, porcii sunt sacrificați în multe locuri, în principal în sudul Greciei și în unele insule. Sâmbătă Cu toate acestea , în aceeași săptămână , iar următoarele două sâmbete și cea de brânză prima săptămână a Postului Mare , Sf Teodor, este dedicat memoriei morților.
În Psychosavvata acest lucru pare a fi în continuare obicei vechi, având în vedere că Festivalul de flori , care a avut loc în Atena antică în jurul același timp , astăzi este Carnavalul , a treia zi, ibricul, a fost o zi de suflete , cu oferte panspermie pentru morți și libations din apă pe morminte. "
In aceasta zi se face grătar, se mănâncă carne de porc și noi respectăm traditia.
Ingrediente
5 fripturi de porc
Cârnați
Chifle
Salata
Ulei
Cartofi prăjiți
Sare piper și oregano
Mod de preparare
Spălăm bine fripturile , punem sare , piper și oregano
Le punem pe grătar și le lăsăm să se facă , intorcandu le din cînd în cînd. Punem și cârnații pe gratar.Tăiem chiflele in doua , le ungem cu ulei, sare , oregano
Punem chiflele pe grătar și le lăsăm 1 minut pe fiecare parte. Facem salata de care doriți voi. Curatam cartofii și îi spălăm și îi punem in friteuza sa se prăjească . Servim cald
Pofta buna
"Tsiknopempti, porcii sunt sacrificați în multe locuri, în principal în sudul Greciei și în unele insule. Sâmbătă Cu toate acestea , în aceeași săptămână , iar următoarele două sâmbete și cea de brânză prima săptămână a Postului Mare , Sf Teodor, este dedicat memoriei morților.
În Psychosavvata acest lucru pare a fi în continuare obicei vechi, având în vedere că Festivalul de flori , care a avut loc în Atena antică în jurul același timp , astăzi este Carnavalul , a treia zi, ibricul, a fost o zi de suflete , cu oferte panspermie pentru morți și libations din apă pe morminte. "
In aceasta zi se face grătar, se mănâncă carne de porc și noi respectăm traditia.
Ingrediente
5 fripturi de porc
Cârnați
Chifle
Salata
Ulei
Cartofi prăjiți
Sare piper și oregano
Mod de preparare
Spălăm bine fripturile , punem sare , piper și oregano
Le punem pe grătar și le lăsăm să se facă , intorcandu le din cînd în cînd. Punem și cârnații pe gratar.Tăiem chiflele in doua , le ungem cu ulei, sare , oregano
Punem chiflele pe grătar și le lăsăm 1 minut pe fiecare parte. Facem salata de care doriți voi. Curatam cartofii și îi spălăm și îi punem in friteuza sa se prăjească . Servim cald
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu