Prajitura cu iaurt
Oriunde ai merge pe la greci, vei găsi această prăjitură grecească cu iaurt. O vei găsi pe masa din bucătăria unei grecoaice dar și la patiserii sau la restaurante.
După cum bine știți Grecia este a doua tara a mea așa că învăț mereu rețetele ei și le împărtășesc cu voi
Așa că sa lăsăm vorba și să ne apucăm de treabă
Ingrediente
1 pahar de iaurt (200 Gr)
2 pahare zahăr
3 pahare făină Farina
1 pahar lapte
1 pahar suc de portocale
3 ouă
3 vanilii
un cubuleț unt pentru copt
sare
Zahar pudra
Mod de preparare
Preincalzim cuptorul la 180 de grade
Într-un bol se pun ouăle cu zahar, sare și vanilie și se amestecam bine. Apoi adăugăm sucul de portocale , laptele și iaurt și amestecam bine.
Adaugăm faina. Se amestecă bine și se toarnă în forma de copt unsă cu unt. Se lasă la cuptor 35 de minute.
Pofta buna
După cum bine știți Grecia este a doua tara a mea așa că învăț mereu rețetele ei și le împărtășesc cu voi
Așa că sa lăsăm vorba și să ne apucăm de treabă
Ingrediente
1 pahar de iaurt (200 Gr)
2 pahare zahăr
3 pahare făină Farina
1 pahar lapte
1 pahar suc de portocale
3 ouă
3 vanilii
un cubuleț unt pentru copt
sare
Zahar pudra
Mod de preparare
Preincalzim cuptorul la 180 de grade
Într-un bol se pun ouăle cu zahar, sare și vanilie și se amestecam bine. Apoi adăugăm sucul de portocale , laptele și iaurt și amestecam bine.
Adaugăm faina. Se amestecă bine și se toarnă în forma de copt unsă cu unt. Se lasă la cuptor 35 de minute.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu