Peste la gratar
Peștele este mereu o soluție ideală când vrei un fel de mâncare ușor de preparat și cu puține calorii. Pentru un plus de gust adaugă puțină lămâie. Eu fac și sos de lămâie și servim
Ingrediente
4 pești (fabrica)
3 lamai
2-3 căței de usturoi
200 ml ulei
sare
Broccoli
1 felie de paine
Mod de preparare
Spălăm bine broccoli și punem in apa să fiarbă cu felia de paine
Încingi puțin ulei pe grill. Tai o lămâie bucăți și cureți usturoiul. Ungi peștii cu lămâie, ulei, sare, piper și usturoi zdrobit.
Așezi peștii pe grill și îi ții câteva minute, până când se rumenesc pe ambele părți.
Stoarcem doua lamai și amestecam bine cu ulei.
După ce pestele este gata se servește cu broccoli și sos de lămâie.
Pofta buna
Ingrediente
4 pești (fabrica)
3 lamai
2-3 căței de usturoi
200 ml ulei
sare
Broccoli
1 felie de paine
Mod de preparare
Spălăm bine broccoli și punem in apa să fiarbă cu felia de paine
Încingi puțin ulei pe grill. Tai o lămâie bucăți și cureți usturoiul. Ungi peștii cu lămâie, ulei, sare, piper și usturoi zdrobit.
Așezi peștii pe grill și îi ții câteva minute, până când se rumenesc pe ambele părți.
Stoarcem doua lamai și amestecam bine cu ulei.
După ce pestele este gata se servește cu broccoli și sos de lămâie.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu