chifle pentru hamburger
Pentru că ne plac foarte mult hamburgerii , m am gândit să vă las și reteta de chifle
Ingrediente
250 ml lapte
125 ml apa
60 gr unt
10 gr sare
20 gr zahar
7 gr drojdie uscata
700 Gr apa
2 oua
Semințe de susan
Mod de preparare
Se amestecă apoi 1/3 din amestecul uscat și cel lichid și se adaugă restul de amestec uscat pe rând.
La final, se frământă cu un ou, 6-8 minute. Se împarte aluatul în părți egale și se formează bile. Se așază bilele pe foaie de copt, direct pe tava în care vor fi coapte. Se lasă la dospit o oră, fără a fi atinse. Se ung ușor cu ou bătut și se presară cu susan Se coc 10 minute la 210 grade Celsius. Se lasă 10 -12 minute sub un prosop curat. Se păstrează în pungi/saci din hârtie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu