Μαγεριτσα sau supa greceasca de miel



Hristos a înviat 

 Aici  in Grecia se face aceasta supa in noaptea de Înviere.

Mai este o reteta pe blog dar e pregatita de cumnata mea. Acum am facut eu si iata reteta 

Ingrediente 

Ficat de miel 

Plamani de miel

Mate si burta de miel

Marar

Patrunjel 

1 salata verde 

1 ceapa uscata si una verde 

Sare piper 

Apa daca este nevoie 

Ulei

3 oua 

Zeama de 3 lamai

Mod de preparare 

Pregatim ingredientele, taiame ceapa verde si uscata marunt, taiem marar si pătrunjel marunt, de asemenea si măruntaiele de miel. 

Punem ulei in cratiță si apoi punem ceapa verde și uscata.
Apoi punem maruntaiele de miel

Apoi punem salata taiata , mărar și pătrunjel , sare și piper



Acoperim cu capacul si lasam sa fiarba la foc mic 3 ore. Apoi stoarcem lamaile , batem oualele cu furculita , punem zeama de lămâie și amestecam usor, apoi cu un polonic luam zeama din cratita si punem peste ou cu lămâie și amestecam usor, aceasta compoziție o punem în cratiță si amestecam usor.
Pofta bună 
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 

Comentarii

Postări populare