Μαγεριτσα sau supa greceasca de miel
Hristos a înviat
Aici in Grecia se face aceasta supa in noaptea de Înviere.
Mai este o reteta pe blog dar e pregatita de cumnata mea. Acum am facut eu si iata reteta
Ingrediente
Ficat de miel
Plamani de miel
Mate si burta de miel
Marar
Patrunjel
1 salata verde
1 ceapa uscata si una verde
Sare piper
Apa daca este nevoie
Ulei
3 oua
Zeama de 3 lamai
Mod de preparare
Pregatim ingredientele, taiame ceapa verde si uscata marunt, taiem marar si pătrunjel marunt, de asemenea si măruntaiele de miel.
Punem ulei in cratiță si apoi punem ceapa verde și uscata.Apoi punem maruntaiele de mielApoi punem salata taiata , mărar și pătrunjel , sare și piperAcoperim cu capacul si lasam sa fiarba la foc mic 3 ore. Apoi stoarcem lamaile , batem oualele cu furculita , punem zeama de lămâie și amestecam usor, apoi cu un polonic luam zeama din cratita si punem peste ou cu lămâie și amestecam usor, aceasta compoziție o punem în cratiță si amestecam usor.Pofta bună
Comentarii
Trimiteți un comentariu