Înghețată cu iaurt si miere
O reteta absolut naturala, foarte usor de facut si foarte buna pentru copii in special! Iaurt natural, miere de albine, sirop de visine (din dulceata, ca print a mancat visinele si a last siropul) ingrediente sanataoase intr-o inghetata savuroasa!
Ingrediente:
1 kg iaurt natural
12 linguri miere
Sirop de visine
Mod de preparare
Punem iaurtul intr-o sita fina pentru 15-20 minute ca sa se scurga tot zerul.
Am amestecat apoi cu mixerul penzru 8 minute.
Transferam iaurtul intr-un bol si adaugam miere de albine dupa gust.
Punem compozitia intr-o caserola cu capac, apoi adaugam siropul de visine si dam la congelator pentru 5-6 ore. In primele doua ore scoatem caserola si mixam inghetata cam la jumatate de ora ca sa spargem acele de gheata.
Scoatem din congelator caserola, o lasam 15-20 minute la temperatura camerei apoi servim in pahare cum am servit noi sau daca aveti cornete pentru inghetata e mai buna.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu