Chiftele de cartofi
Bună dimineața stiu ca s a termknat postul dar eu am ramas in urma cu scrisul rețetelor, ma mut in casa noua, am avut si ceva problemede sănătate, toate adunate. Dar ne revenim incet
Hai sa vedem reteta
Ingrediente:
1 kg cartofi
2 cepe mari
Marar
patrunjel verde
100 ml ulei
2 linguri faina
sare
piper
Mod de preparare
Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb, apoi se strecoara si se zdrobesc.
Ceapa se curata, se toaca, se caleste in ulei incins, apoi se amesteca bine cu piureul de cartofi.
Se adauga patrunjelul tocat, se potriveste de sare si piper si se omogenizeaza bine compozitia.
Se modeleaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Apoi se scot pe o farfurie in care am pus hartie absorbanta.
Nou am servit cu garnitura de orez cu fidea.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu