Bulete de cașcaval, feta si sunca
Bună dimineața ne plac foarte mult buletele,asa ca azi va aduc inca o reteta, cu feta si sunca, la fel de gustoasa si delicioasa
Ingrediente
1 ou
200 gr cașcaval ras
100 gr feta
Făină cât cuprinde
100 gr sunca
Ulei
Mod de preparare
Pregatim intai ingrediente. Faramam brânză, apoi batem oul, taiem sunca.
Punem cașcaval peste branza faramata, sunca taiata, oul batut si apoi faina.
Si faina
Amestecam bine pana acem o compoziție nici tare dar nici moale cat sa o putem modela.
Lasam compozitia 30 de minute la rece. Facem bilute.
Punem ulei in cratiță si lasam sa se incinga, apoi punem 5-6 bilute sau depinde de cat de mare e cratita in care le facem.
Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un platou in care am pus hartie absorbanta.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu