Plăcintă trandafir cu branza sarata

 


Plăcintă trandafir cu branza sarata
De data aceasta am ales sa o fac doar cu branza sarata si aluat simplu.
Ingrediente
1 kg faina alba
2 pliculete drojdie uscata
1 cana ulei
1 lingurita sare
1 lingura zahar
350-400 ml apa
600 gr branza sarata
1 ou
2 linguri lapte
Susan
Unt
Mod de preparare
Punem drojdie in bol, adaugam sare, zahar si ulei si lasam 20 minute.
Adaugam apoi faina si amestecam usor, adaugam si apa si frământăm. Acoperim bolul si lasam la loc cald pentru 45 de minute.
Apoi faramitam branza.
Impartim aluatul in doua,


 si intindem fiecare parte, apoi punem branza si rulam

Taiem asa ca in poza


.Ungem o tava rotunda cu unt si punem rondele de aluat


Lasam 20 de minute sa creasca. 


Apoi batem oul cu laptele si ungem aluatul, presaram susan. 

Si cu susan 


Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 40 de minute, depinde de cuptorul fiecăruia.



Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept



Comentarii

Postări populare