Oua umplute cu crema de brânză

Oua umplute cu crema de branza
Fie ca este vorba de oua umplute cu pateu de ficat sau oua umplute cu ton, sunt aperitive nelipsite de pe mesele de Sarbatori. Dar ce spuneti de niste oua umplute cu branza? Sunt atat de bune si se prepara atat de usor incat trebuie sa le incercati macar o data. Dureaza mai mult pana fierb ouale decat prepararea in sine.
Ingrediente
4 oua
150 gr crema de branza
sare si piper
2 linguri maioneza light
Apa pentru fiert ouale
Sare pentru fiert ouale
1 lingurira otet pentru fiert ouale
2 linguri iaurt grecesc
Mod de preparare
Ouale se fierb in apa cu sare si o lingurita de otet, timp de 15 minute. Se tin cateva minute in apa rece, apoi se curata de coaja.


 Cu un cutit bine ascutit se taie pe jumatate.



Crema de branza se pune intr-un castron se adaugă , sare si piper. Adaugam maioneza si amestecam usor cu lingura prin rasturnare. Apoi punem si galbenusurile pasate si amestecam. Adaugam si iaurt si amestecam



 
Punem crema intr-un posh si umplem jumatatile de albus. Se dau la rece pana in momentul servirii.





Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 

 

Comentarii

Postări populare