Paste cu piept de porc si ciuperci



Astazi va aduc o reteta de la mama.
Paste cu piept de porc si ciuperci 
Ingrediente
400 gr
3 linguri ulei
1 cutie ciuperci
2 linguri bulion
cimbru uscat
piper
sare
4-5 căței usturoi
1pachet paste
Apa
1 cubuket de knorr
Mod de preparare
Carnea de porc se fierbe pentru 20 de minute în apă cu saresi cubuletul de knorr, apoi se taie cubuleţe.
Se călesc în puţin ulei.
Când carnea s-a albit, se adaugă ciupercile şi se mai călesc puţin.
Se adaugă apoi bulionul.
Totul se stinge cu o cană de supă în care a fiert carnea. Se condimentează cu cimbru şi piper şi se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri. Se mai ţine pe foc încă 5 minute.
Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Apoi servim cu sosul cu piept de porc si ciuperci.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept




Comentarii

Postări populare