Friptura de miel cu sos de portocale

o idee pentru masa de Paște, friptura de miel cu sos de portocale, care se poate servi cu piure de cartofi , cartofi prajiti, salate 

Ingrediente 

1 pulpa de miel taiata bucăți 

3 portocale 

1 ceapa 

3 catei de usturoi 

5 linguri ulei de masline

Sare 

Piper 

Oregano 

1 pahar vin alb

1 pahar apa



Mod de preparare 
Spalam bine carnea. 
Curatam ceapa si usturoiul. Tocam marunt. 
Stoarcem portocale. 
Punem ulei in cratiță, lasam sa se incinga apoi punem carne de miel si lasam sa se rumenească 

Apoi stingem cu vinul alb, si lasam 2-3 minute, apoi adaugam  ceapa si usturoiul. Lasam sse caleasca. 
Adaugam apa, acoperim cu capacul si lasam sa fiarba, pana carnea este moale. 
Apoi adaugam sare, piper, oregano si sucul de portocale si mai lasam 10 minute. 

Noi am servit cu cartofi prăjiți. 


 

Comentarii

Postări populare