Friptura de miel cu sos de portocale
o idee pentru masa de Paște, friptura de miel cu sos de portocale, care se poate servi cu piure de cartofi , cartofi prajiti, salate
Mod de preparare
Ingrediente
1 pulpa de miel taiata bucăți
3 portocale
1 ceapa
3 catei de usturoi
5 linguri ulei de masline
Sare
Piper
Oregano
1 pahar vin alb
1 pahar apa
Mod de preparare
Spalam bine carnea.
Curatam ceapa si usturoiul. Tocam marunt.
Stoarcem portocale.
Punem ulei in cratiță, lasam sa se incinga apoi punem carne de miel si lasam sa se rumenească
Apoi stingem cu vinul alb, si lasam 2-3 minute, apoi adaugam ceapa si usturoiul. Lasam sse caleasca.
Apoi stingem cu vinul alb, si lasam 2-3 minute, apoi adaugam ceapa si usturoiul. Lasam sse caleasca.
Adaugam apa, acoperim cu capacul si lasam sa fiarba, pana carnea este moale.
Apoi adaugam sare, piper, oregano si sucul de portocale si mai lasam 10 minute.
Noi am servit cu cartofi prăjiți.
Noi am servit cu cartofi prăjiți.
Comentarii
Trimiteți un comentariu