Cornuri pufoase cu branza sarata

 


Cornuri pufoase cu branza sarata
Pentru ca mai am inca branza sarata am zis sa fac si niste cornuri pufoase, care s au terminat foarte repede
Ingrediente
Aluat:
4 oua 
2 pliculețe drojdie uscata
200 ml apa calda
100 ml ulei
1/2 lingurita zahar
1 lingurita sare
1 kg faina
500 gr branza faramata pentru umplutura

3 linguri zahar (optional) 

4-5 linguri iaurt 



Mod de preparare
Facem umplutura 
Punem brânză faramata in bol 


apoi adaugam 2 oua, iaurt si ame
stecam usor.


Amestecam 


Asa arata aluatul si compozitia de brânză 


Se dizolva drojdia in apa calda, 


Apoi adaugam oul
Adaugam faina si restul ingredientelor 



Lasam sa creasca la loc cald pentru 40 de minute . Dupa ce am acoperit cu membrana alimentara. 


Apoi impartim aluatul in parti egale.



 Intindem  fiecare parte.


Apoi umplem fiecare parte cu branza si  rulam. 


Se asaza cornurile pe o tava tapetata cu hartie de copt, 


se ung cu galbenus de ou 


si se coc la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, cca 35 minute sau pana se rumenesc frumos.


Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept




Comentarii

Postări populare