Cornuri pufoase cu branza sarata
Cornuri pufoase cu branza sarata
Pentru ca mai am inca branza sarata am zis sa fac si niste cornuri pufoase, care s au terminat foarte repede
Ingrediente
Aluat:
4 oua
2 pliculețe drojdie uscata
200 ml apa calda
100 ml ulei
1/2 lingurita zahar
1 lingurita sare
1 kg faina
500 gr branza faramata pentru umplutura
3 linguri zahar (optional)
4-5 linguri iaurt
Mod de preparare
Facem umplutura
Punem brânză faramata in bol
apoi adaugam 2 oua, iaurt si amestecam usor.
Amestecam
Asa arata aluatul si compozitia de brânză
Se dizolva drojdia in apa calda,
Apoi adaugam oulAdaugam faina si restul ingredientelor
Lasam sa creasca la loc cald pentru 40 de minute . Dupa ce am acoperit cu membrana alimentara.
Apoi impartim aluatul in parti egale.
Intindem fiecare parte.
Apoi umplem fiecare parte cu branza si rulam.
Se asaza cornurile pe o tava tapetata cu hartie de copt,
se ung cu galbenus de ou
si se coc la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, cca 35 minute sau pana se rumenesc frumos.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu