Lipii cu sos de carne tocata si cașcaval


 

Lipie cu carne tocata si cașcaval
Pentru ca aveam 3 lipii ramasese sos cu carne tocata amzis sa le fac asa.
Reteta din categoria "nimic nu se arunca, torul se mănâncă "
Iar pentru tru cei care vor exact reteta si ingrediente le las mai jos
Ingrediente,
500 g carne tocata
250 ml suc rosii sau bulion
6 linguri pasta de tomate
1 ceapa maruntita
3 catei de usturoi
sare

ulei
1 lingurita Sos soia
1 / 2 lingurita de sos Tabasco
piper negru
Apa
3 lipii, putina sare, ulei
Cascaval ras
Mod de preparare
Se prajesc in ulei ceapa si usturoiul, se adauga carnea tocata, se condimenteaza dupa gust si se lasa la foc pana cand carnea este maro.
Se adauga restul ingredientelor de mai sus. Se aduce la fierbere si se fierbe timp de 30 - 40 de minute.
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade ungem lipiile cu ulei si apoi adaugam sare, punem lipiile intr o tava si apoi băgăm la cuptor pentru 2-4 minute.
Scoatem din cuptor si punem pe farfurie, punem sosul cu carne tocata si apoi cașcaval ras.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept


Comentarii

Postări populare