Ciuperci cu smântână

Această reţetă simplă şi delicioasă de ciuperci cu smântână şi usturoi este foarte uşor de preparat pentru ocazii speciale sau nu.
Ingrediente
500 gr ciuperci
200 gr smântână
1 ceapă
3 căţei usturoi
1 lingură ulei
 sare
piper
apa

Pătrunjel 
Mod de preparare
Încălzeşti uleiul şi pui ceapa tăiată adaugam si morcov , laşi până aceasta se căleşte şi pui cimbrul. 


Mai laşi aproape 5 minute şi adaugi ciupercile tăiate feliuţe.



 Torni un pahar de apă peste ele.



Când ciupercile sunt aproape gata, iei câte puţin din zeamă lăsată de ele şi torni peste smântână şi făină şi amesteci. După aceea torni compoziţia cu smântână peste ciuperci amestecând încontinuu.


 Potriveşti de sare şi piper.
La final adaugi usturoiul zdrobit.
Pofta buna

Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 
 
 

Comentarii

Postări populare