Cheesecake cu gem
Cheesecake este un desert delicios foarte ușor de făcut și nu necesită coacere.
Sunt sigura ca toată lumea îl adoră, iar dacă aveți musafiri și nu aveți timp să pregătiți ceva aceasta rețetă cred ca este cea mai buna , merita sa incercati
Ingrediente
Pentru blat:
300 gr biscuiti macinati
50 Gr unt topit
2 vanilii
1 lingura rom
Pentru crema:
2 lingurite zeama de lamaie
400 gr crema de brânză
100 Gr zahăr pudra
150 ml frișcă lichidă
Pentru topping:
gem dupa preferinte (cirese, visine, capsuni, piersici etc.)
Mod de preparare:
Se amesteca ingredientele pentru blat si se aseaza pe fundul unei tavi de tort, presand. Totul se lasa la frigider pentru 20 de minute. Intre timp se prepara crema .
Amesteca crema de branza cu zeama de lamaie. Adauga frisca lichida. Mixeaza pana se intareste. Adauga zaharul si amesteca cu mixerul.
Pune continutul peste blat si apoi adauga gem dupa preferinte. Lasam la frigider peste noapte.
Amestecam un pic gemul și punem peste cheesecake și servim
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu