Nuci umplute


Nuci umplute cu crema de ciocolata, Reteta este de la bună mea prietena Camy Camelia Fechete, membru în grupul meu de bucătărie căruia ii mulțumesc pentru reteta.
Ingrediente
Pentru coji
10 linguri zahar
10 linguri ulei
10 linguri lapte
2oua
1lingurita rasa amoniac stins cu zeama de lamaie
Faina cât cuprinde sa fie un aluat moale și nelipicios
Un praf de sare
Pentru crema
Restul de la coji ce am curățat,
200 gr biscuiți
100 gr nuca
200gr pasta de alune
Zahar pudra
Mod de preparare 
Pregătim ingrediente 
Ouale, zaharul, uleiul și laptele se pun într-un bol și se amesteca bine cu un tel. 

Adăugăm praful de sare și amestecam. Adăugăm și amoniacul stins cu zeama de lămâie și amestecam, apoi incorporam treptat faina.

 Amestecam bine cu telu după care punem compoziția pe masa de lucru cu faina și frământă bn pana ce obținem o coca moale și nelipicios.

 Compoziția obținută o lăsăm sa stea 15 minute după care facem biluțe de 5 grame fiecare și le coacem în în apararatul de făcut nuci.




După ce le am copt pe toate, curatam marginile.
n

Crema
Punem biscuiți și nuca în Blender și le Amestecam bine.

Punem  peste pasta de alune, și ce am curățat de la coji și Amestecam bine. Apoi  lipim doua câte doua nucile.

Spor la treaba
Asa arata 


Comentarii

Postări populare