Tort cu fructe și piscoturi


Este un tort racoros si plin de fructe. Pe langa faptul ca este delicios, pot spune ca este tortul cel mai rapid de preparat. In maxim o ora este gata!!!!
Ingruente
400 gr iaurt grecesc
500 ml frisca lichida (sau 3 plicuri de praf de frisca)
300 gr zahar
3 pliculete gelatina
1 compot ananas
1 compot piersici (sau ce alte fructe doriti)
3 pachete piscoturi
1 cana cafea calduta ( apa, 2 linguri ness și 2 linguri zahar)
Mod de preparare.
Mai întâi trecem piscoturile prin cafea și le așezăm în tavă
Siropul de la compotul de ananas se pune cu gelatina intr-o craticioara si se da deoparte pana ii vine vremea sa ne ocupam si de el.
Iaurtul si zaharul se mixeaza cateva minute. Mixam si frisca pana se intareste.  Amestecam frisca cu iaurtul. Peste acest amestec adaugam si siropul de ananas cu gelatina (craticioara cu sirop si gelatina o punem in prealabil cateva minute pe foc pentru a se incalzi, astfel gelatina se topeste mai bine). Nu are nimic daca siropul este caldut. Din acest moment trebuie sa ne miscam repede pentru a nu se intari compozitia inainte de a o pune in tava.
Ananasul si piersicile le tocam in bucatele de marime potrivita.Si le adaugam in amestecul de frisca si iaurt. Omogenizam amestecul,si il turnam in forme, pe care le decoram. 
Punem aceasta crema peste pișcoturile din tava
Decorați cum doriți
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept

Comentarii

Postări populare