Macaroane cu brânză de burduf la cuptor fara ou
Macaroane cu brânză de burduf
Această reţetă presupune coacerea la cuptor. Este la fel de rapidă şi simplă, doar că se fac la cuptor. Ne au rămas macaroane de ieri și am zis sa nu le arunc , e păcat, dar mi a venit o idee așa că iată
Ingrediente
250 gr de macaroane fierte
200 gr de brânză de burduf,
2-3 linguri de smântână,
20 gr de unt,
sare şi piper după gust
Mod de preparare
Noua ne au rămas macaroane fierte de ieri, doar le am încălzit puțin se unge un vas termorezistent cu unt. Se pune un strat de macaroane, apoi câteva felii de unt şi brânză de burduf
Această reţetă presupune coacerea la cuptor. Este la fel de rapidă şi simplă, doar că se fac la cuptor. Ne au rămas macaroane de ieri și am zis sa nu le arunc , e păcat, dar mi a venit o idee așa că iată
Ingrediente
250 gr de macaroane fierte
200 gr de brânză de burduf,
2-3 linguri de smântână,
20 gr de unt,
sare şi piper după gust
Mod de preparare
Noua ne au rămas macaroane fierte de ieri, doar le am încălzit puțin se unge un vas termorezistent cu unt. Se pune un strat de macaroane, apoi câteva felii de unt şi brânză de burduf
fărâmiţată cu furculiţa şi amestecată cu smântâna. Se pune un praf de piper şi iar se mai pune un strat de macaroane, unt şi brânză. Se termină cu un strat de macaroane.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade Celsius
Se lasă la cuptor 20, maxim 30 de minute, depinde cât de rumenite le doriţi.
Se mănâncă cu pătrunjel proaspăt deasupra sau chiar şi aşa simple. Sunt foarte bune, rapide şi sunt perfecte pentru orice oră din zi. Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu