Miel cu cartofi și portocale
Pulpa miel la cuptor cu portocale
Pentru sarbatori este preferata noastră, am făcut o de Crac3 și a fost ceruta și pentru Anul Nou asadar iată reteta
Ingrediente
1 pulpa miel
6-8 cartofi
Sare, piper si oregano dupa gust
Kefalotiri sau orice cașcaval doriți
Usturoi
1 pahar ulei
1/2 pahar apar
2 pahare suc de portocale
2 portocale
Mod de preparare
Spalam pulpa de miel bine si o taiem. Curatam si taiem usturoi.
Curatam spalam si taiem cartofii. Punem sare, piper si oregano in tava adaugam pulpa si cartofii, adaugam usturoi si bucatele de kefalotiri, sare , piper, oregano , ulei, felii de portocale, sucul de portocale si apa acoperim cu folie de aluminiu.
Pentru sarbatori este preferata noastră, am făcut o de Crac3 și a fost ceruta și pentru Anul Nou asadar iată reteta
Ingrediente
1 pulpa miel
6-8 cartofi
Sare, piper si oregano dupa gust
Kefalotiri sau orice cașcaval doriți
Usturoi
1 pahar ulei
1/2 pahar apar
2 pahare suc de portocale
2 portocale
Mod de preparare
Spalam pulpa de miel bine si o taiem. Curatam si taiem usturoi.
Curatam spalam si taiem cartofii. Punem sare, piper si oregano in tava adaugam pulpa si cartofii, adaugam usturoi si bucatele de kefalotiri, sare , piper, oregano , ulei, felii de portocale, sucul de portocale si apa acoperim cu folie de aluminiu.
Preicanlzim cuptorul la 200 de grade si punem tava acoperita lasam pentru o ora la 200 de grade dupa care coboiram temperatura la 180 de grade si lasam pentru 2 ore. Dupa un timp luam folia de aluminiu.
Servim cu salata și cașcaval
Pofta bună
La mulți ani sănătate și împliniri alături de cei dragi
Un an nou cu bucurie. Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu