Friptura de vițel la gratar

Friptura de vițel la gratar
Am cerut macelarului sa mi taie 2 fripturi (cu os) de vițel.
Cei drept nu prea ma omor după aceasta carne, de frica ca va rămâne tare. Dar spre surprinderea mea, am făcut o la gratar cu cărbuni și a fost foarte buna
Ingrediente
2 fripturi (cu os) de vițel
Sare
Piper
Oregano
Zeama de lămâie
1 lingurita de muștar
Salata
Mod de preparare
Spalam bine carnea, amestecam zeama de lămâie cu muștar și ungem carnea, apoi adaugam sare, piper și Oregano.



Aprindem gratarul și apoi punem carnea pe grătar.
Exact cât a stat carnea nu va pot spune ca nu m am uitat la ceas, am întors o de câteva ori pe ambele părți, pentru 5 minute (fiecare parte am lăsat) eu am încercat am tăiat puțin dintr o bucata și am gustat, cind am crezut e gata am luat de pe gratar.



Am servit cu salata 

Pofta bună 

Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 


 

Comentarii

Postări populare