Sufleu cu cașcaval grisine și stafide

Bună ziua , sigur ți au rămas multe după sărbători brânză , cașcaval și alte . Ce faci cu ele ????? Un sufleu gustos și ușor de făcut. Aceasta rețetă face parte din categoria "nimic nu se aruncă totul se mănâncă" Ingrediente 40 gr unt 1 lingura faina 250 ml lapte 4 ouă 400 Gr cașcaval ( Gouda, edam, kaseri, kefalotiri, kefalograviera) sare piper Șuncă de pui/curcan Bacon fara gluten ( de vițel ) Stafide Grisine unt pentru formă Mod de preparare Separam ouăle Se pune untul la topit, după care se adaugă făina şi se amestecă energic, timp de un minut. Se toarnă laptele puţin câte puţin, amestecând continuu. Se lasă să fiarbă cam trei minute, după care se ia de pe foc şi se adaugă caşcavalul, sarea şi piperul. Tăiem șuncă și bacon și adaugăm peste compizitie. Se încorporează gălbenuşurile unul câte unul, omogenizându-se bine. Se bat spumă albuşurile cu un praf de sare, după care se încorporează în compoziţia de mai sus, amestecând uşor. Se unge forma cu unt şi se toarnă compoziţia. Adaugăm stafide și grisine rupte. Preîncălzim cuptorul la 180 de grade . Se dau la cuptor pentru 30 de minute, până capătă o culoare aurie. Pofta buna Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept

Comentarii

Postări populare