Paste cu rozmarin și carne de miel
Bună dimineața paste cu carne tocata am tot făcut am zis însă sa incerc si cu carne de miel și iată rețeta
400 gr de pulpa de miel
2 crengute de rozmarin
1 catel de usturoi putina coaja de lamâie
4 linguri de ulei de masline
300-400 gr de paste
sare
1/8 l de supa de carne
2 linguri de suc de lamâie
1 lingura de otet de balsam
piper proaspat macinat
Apa
Mod de preparare
Indepartam de pe carne atât pielita cât si portiunile de JL grasime si o taiem in bucatele subtiri. Frunzulitele de rozmarin se toaca marunt. Usturoiul se curata si se piseaza. Se rade coaja de lamâie.
Se rumeneste carnea in ulei fierbinte, dupa care se scoate. Se taie marunt. Pastele fainoase se fierb intr-o cantitate mare de apa sarata. Intre timp se prajeste putin intr-o tigaie rozmarinul, usturoiul si coaja de lamâie. Acestora li se adauga supa ,dupa care se dau in clocot.
Se adauga carnea si se condimenteaza dupa gust cu sucul de lamâie, otetul, sarea si piperul. Macaroanele se strecoara, se scurg de apa, se amesteca cu carnea si se consuma de indata.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Important de stiut
De la o picatura de otet de balsam fiecare sos rosu sau inchis la culoare câstiga o aroma deosebita. Acest tip de otet se obtine din mustul dulce de struguri albi. Acesta se lasa sa fermenteze in butoaie de lemn speciale pâna ce capata o culoare specifica inchisa la culoare si o aroma usoara.
400 gr de pulpa de miel
2 crengute de rozmarin
1 catel de usturoi putina coaja de lamâie
4 linguri de ulei de masline
300-400 gr de paste
sare
1/8 l de supa de carne
2 linguri de suc de lamâie
1 lingura de otet de balsam
piper proaspat macinat
Apa
Mod de preparare
Indepartam de pe carne atât pielita cât si portiunile de JL grasime si o taiem in bucatele subtiri. Frunzulitele de rozmarin se toaca marunt. Usturoiul se curata si se piseaza. Se rade coaja de lamâie.
Se rumeneste carnea in ulei fierbinte, dupa care se scoate. Se taie marunt. Pastele fainoase se fierb intr-o cantitate mare de apa sarata. Intre timp se prajeste putin intr-o tigaie rozmarinul, usturoiul si coaja de lamâie. Acestora li se adauga supa ,dupa care se dau in clocot.
Se adauga carnea si se condimenteaza dupa gust cu sucul de lamâie, otetul, sarea si piperul. Macaroanele se strecoara, se scurg de apa, se amesteca cu carnea si se consuma de indata.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Important de stiut
De la o picatura de otet de balsam fiecare sos rosu sau inchis la culoare câstiga o aroma deosebita. Acest tip de otet se obtine din mustul dulce de struguri albi. Acesta se lasa sa fermenteze in butoaie de lemn speciale pâna ce capata o culoare specifica inchisa la culoare si o aroma usoara.
Comentarii
Trimiteți un comentariu