Budinca cu paste și cas proaspăt

Bună dimineața pentru că am făcut cas proaspăt m am gândit să fac aceasta budinca cu paste și cas
Ingrediente
 400 gr paste
 5 ouă
 1 lingurita sare
 250 gr cas
 100 gr brânză dulce
 2 linguri smântână
 1 plic zahăr vanilat
 100 gr unt
 2 linguri zahăr
 2 linguri pesmet
Mod de preparare
Se fierb pastele în apă clocotită cu o linguriță de sare. După ce au fiert, se scot în sită, se trec printr-un jet de apă rece și se pun într-un bol. Se rade cas  deasupra, se pune untul moale, brânza dulce, smântâna, zahărul vanilat și ouăle unul câte unul.
Se amestecă bine cu o lingură de lemn și se toarnă în forme de ceramică tapetate cu unt și cu pesmet sau zahăr tos.
Se bagă în cuptorul încins. Se lasă la 150°C până se rumenesc și se servesc simple sau cu zahăr.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept


Comentarii

Postări populare