Sparanghel gratinat
Bună dimineața pentru că tot am adunat sparanghel din gradina am zis sa fac și așa gratinat
ingrediente
1 kg sparanghel
200 ml sos alb
150 gr cascaval/ parmezan
sare
pesmet
2 linguri ulei
Apa
Unt pentru vas
mod de preparare
Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime.
Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de sparaghel, apoi punem ulei . Se toarna deasupra putin sos alb, apoi se pune din nou un strat de sparanghel, cașcaval/parmezan si se acopera cu sos.
La urma se presara deasupra putin pesmet si 2-3 linguri de cascaval ras.
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade
Se coace in cuptor timp de aproximativ 30-40 de minute.
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu