Tarta sarata fara blat

Tarta sarata fara blat se pregateste foarte repede, deoarece totul se coace in acelasi timp. Este excelenta asa simpla, sau cu un pahar de chefir alaturi.
Ingrediente
6 oovlecei
500 gr Farina up
1 ceapa
200 ml ulei
300 gr branza nza sarata (feta)
4 oua
100 gr gouda
Patrunjel si busuioc
Sare
Piper
Oregano
4 linguri lapte
Mod de preparare
Porneste cuptorul la 180 grade C si unge o tava cu putin unt.
Spalam dovleceii si sterge-i cu un prosop. Ii dam oe razatoarea mica.
Intr-un castron mare amesteca ouale, branza feta, gouda uleiul, sare si piper. Adaugam dovlecei dati pe razatoare (dupa ce i am scurs de zeama) si ceapa taiata fin-fin. Omogenizeaza, apoi punem farina. Tocam marunt patrunjel si busuioc si adaugam peste celelalte ingrediente
Amesteca foarte bine si toarna toata compozitia in tava pregatita. Coace tarta 40-45 de minute sau pana trece testul scobitorii. Dupa coacere, lasa tarta sa se raceasca complet inainte de a o portiona.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 




Comentarii

Postări populare