Bucatele de porc cu ardei si sos de muștar

Astazi va aduc o reteta cu bucatele de carne  porc, de fapt este reteta clasica pe care o fac mereu cu mici modificări
Se face foarte repede si e gustoasa, chiar daca are cateva calorii in plus, dar o data pe luna merge.
Ati vazut voi undeva mancare gustoasa, dar cu putine calorii, ca eu nu am vazut.
Dar sa trecem la pregătirea retetei
Ingrediente
2 cepe
1 morcov
4 catei de usturoi
2 kg carne porc taiata bucatele
8 linguri ulei
3 cani apa
1 pahar vin rosu
3 linguri mustar
Sare, oregano si piper
Ardei gras verde portocaliu si galben
Mod de preparare
Pregatim ingrediente




 
Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si apoi le taiem marunt.
Spalam bine carnea de porc.
Punem ulei in tigaie, lasam sa se ncinga si apoi punem ceapa si usturoiul. Adaugam morcovul ras.


 
Taiem ardeii fasiute.


 
Ii adaugam peste ceapa


 
Apoi punem carnea de porc si lasam 2 - 3 minute, adaugam vinul si lasam  2-3 minute, apoi adaugam apa si lasam  sa fiarba cam o ora,  aveti grija sa nu ramana fara apa (este posibil ca bucatele de carne sa nu fie facute). 


Apoi adaugam sare, oregano si piper si punem capacul lasam sa fiarbă pana carnea este bine facuta.(este moale daca introducem furculiță in carne).  Punem mustar in bol si luamptina zeama de la carne si amestecam, apoi punem peste carne si lasam sa dea un clocot.


 
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 



 

Comentarii

Postări populare