Toast la cuptor
Reteta asta este genul ala de reteta pe care o poti face in graba, cu ce ai prin frigider. Urasc sa arunc mancare, insa atunci cand gatesti e imposibil sa nu-ti ramana resturi prin frigider. Insa mereu gasesc o reteta (sau o inventez ?) astfel incat sa nu arunc niciun aliment.
Asa mi-a venit ideea sa fac acest french toast la cuptor, care este putin mai sanatos decat cel clasic si asta pentru ca nu mai exista cuvantul „prajit” in ecuatia noastra.
O varianta rapida de mic dejun, numai buna pentru o dimineata de weekend cand ai chef (si timp) sa te rasfeti si sa savurezi mancarea in tihna.
Ingrediente
2 oua
8 felii de pâine toast
4 felii de șuncă
4 felii de cașcaval
Unt
Cașcaval ras
Mod de preparare
Ungem felii de pâine cu unt, punem șuncă și cașcaval apoi felei de pâine ca la clasicul toast
Batem oualele și adaugam cașcaval ras. Cu o linguriță ungem felia de pâine care este deasupra.
Punem toast in tava. Preîncălzim cuptorul la 180 și coacem pentru 10-12 minute.
Pofta bunăMulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu