Saratele cu cașcaval


 

Pentru ca aveam niste cascaval ras in frigider am zis sa fa saratele
Saratele cu cașcaval
Ingrediente
140 gr unt razuit
100 gr  cașcaval razuit,
120 gr iaurt natural sau smantana,
1 lingurita zahăr
1 lingurita sre
10 gr drojdie proaspătă,
250 gr făină
Mod de preparare
Punem untul razuit in bol, 60 gr de cascaval, iaurtul/smântână zaharul, sare, drojdia si faina si amestecam bine pana avem un aluat omogen.
Acoperim cu membrana alimentara si lasam la frigider 30 de minute.
Dupa ce a stat la frigider scoatem aluatul si rupem bucatele de alut pe care le facem ca grisinele. Punem hartie de copt in tava, punem saratele si presaram cașcaval ras deasupra.
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem 15-20 de minute.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.



Comentarii

Postări populare