Briose cu pudra de roscove
Pentru ca am primit cacao de roscove am zis sa fac si briose de post, ca tot suntem in Sfantul Post pentru sărbătorile Pascale.
Asadar hai sa vedem
Ingrediente
240 gr făină
80 gr zahăr
1 praf de sare
1 pliculeţ de praf de copt
240 ml apă minerală
80 ml ulei
20 gr cacao de roscove
1 linguriță esență de rom
Mod de preparare
Amestecăm apa minerală cu uleiul, peste care adăugăm făina, zahărul, sarea şi praful de copt.
Omogenizăm compoziţia iar la sfarsit adaugam esenta de rom si cacao de roscove
Tapetăm cu hârtiuţe o formă de brioşe şi turnăm în fiecare jumătate din compoziţie
Coacem brioşele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 25-30 de minute. Faceţi testul cu scobitoarea ca să vă asiguraţi că sunt coapte în interior.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu