Mușchiuleț de porc la tigaie


 

Stiati ca muschiuletul de porc are mai putine calorii decat un piept de pui cu piele? Eu am aflat asta de curand. Asadar, cand ne plictisim de pui, putem alege linistiti un muschiulet de porc in loc. Se prepara foarte rapid. Muschiulet fraged si suculent la tigaie, o reteta rapida si gustoasa, gata in 20 de minute.
Ingrediente
1 muschiulet de porc de aprox 500 g
1 lingurita sare
1 varf de lingurita piper
1 lingurita de oregano
1/lingurira ghimbir praf
2  linguri unt (cam 40 gr)
1 lingura ulei de măsline
1-2 catei de usturoi
Mod de preparare
Am curățat muschiuletul, apoi l am spalat l am taiat pe jumatate , am taiat usturoiul pe jumatate si am frecat carnea, apoi am pus sare, piper, ghimbir, oregano si l am lasat 10 minute. Si untul la temperatura camerei. 



Am pus uleiul de masline si untul in tigaie de teflon. Am pus la foc mediu si apoi am pus muschiuletul de porc. Am lasat pe fiecare parte 8-10 minute.


 Apoi am intors.


Si l am servit cu piure de broccoli care l gasiti aici.
https://myloveiscook.blogspot.com/2021/01/piure-de-broccoli.html




Comentarii

Postări populare