Bulete de cașcaval si brânză
Buletele de cascaval se fac atat de repede si de usor, in plus sunt atat de gustoase incat merita sa le incercati! In general se regasesc pe platourile cu aperitive, pebtru sarbatori sau nunti, mese festive
Eu am mancat prima data in urma cu vreo 20 de ani, si am zis sa le incerc, am facut atunci foarte bune, dar cum nu am mai facut de mukt am zis ca trebuie sa le fac din nou, si va las reteta sa o incercati
Ingrediente
300 gr cascaval gouda
200 gr telemea sau feta
2 oua
5 linguri faina
ulei pentru prajit
Mod de preparare
Radem cascavalul si telemeaua. Adaugam ouale. Adaugam faina si framantam pana obtinem o bila compacta si usor lipicioasa. Faina o adaugati putin cate putin pana ajungeti la consistenta optima.Amestecam cu mana pana le incorporam.
Modelati bilute ceva mai mici decat marimea unei nuci. Eu am folosit lingura de la inghețată dupa cum vedeți in imagine
Prajim buletele in baie de ulei incins.Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc usor.Le scoatem intr-o sita ca sa scapam de excesul de ulei.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.
Comentarii
Trimiteți un comentariu