Desert arabesc
Desert arăbesc
Reteta de la prima crema este de la Geanina Corbu membru in grup, caruia ii mulțumesc.
Am zis sa fac ceva dulce pentru print si am încercat aceste desert arabesc cu doua creme.
Ingrediente
Crema 1
500 gr. suc stors din portocale,
3 linguri zahăr,
3 linguri amidon
Crema 2
500 gr lapte dulce,
3 linguri zahăr,
3 linguri amidon
1 lingură smântână,
1 vanilie
Mod de preparare
Avem nevoue de 2 craticioare pentru creme
Intr o craticioara punem sucul de portocale, zaharul si amidonul amestecam bine si punem la foc mediu se amesteca energic cu un tel până se îngroașă și devine cremă.
In a doua craticioara punem laptele, zaharul, amidonul, smântână si vanilia, se amesteca bine la foc mediu, se amesteca energic cu un tel pana se îngroașă si devine crema
Se torn într-un vas rece în straturi și se dă la rece pentru 3 ore
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.
Comentarii
Trimiteți un comentariu