Jeleu cu kiwi și căpșuni
jeleu cu kiwi și căpșuni
Buna dimineața, jeleuri făcute în casa ne plac foarte mult, de data aceasta am ales sa fac cu kiwi și căpșuni
Ingrediente
500 ml suc de capsuni ( sau zeama de compot de visine/cirese sau suc de alte fructe)
2 pliculete gelatina granule
1 lingura de miere
3 kiwi
Mod de pregatire
Punem capsuni in blender si le amestecam bine. Le punem in strecuratoare deasupra unei craticioare si lasam se se scurga apasam cu lingura sa se scurga toata zeama. Facem la fel și cu kiwi, după ce l am curățat de coaja
Punem un pahar de suc ( din 500 ml) la incalzit , nu trebuie sa fiarba. Adaugam gelatina si amestecam repede. Lasam 10 minute sa se dilueze bine. Dupa 10 minute adaugam sucul cu gelatina peste sucul ramas si amestecam bine. Adaugam si mierea si amestecam pana se dilueaza bine. Punem jeleurile in forme sau pahare si le punem in frigider pentru 3-4 ore.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu