Ursuleți cu cascaval
Bună dimineața
În grupul meu culinar una dintre membre și bună prietena a mea a făcut covrigei cu cașcaval, mi au plăcut foarte mult și am zis sa ii fac și eu, bineînțeles eu nu am forma dar am găsit soluție.
Mulțumesc Lea Molnar pentru reteta.
Ingrediente
100 gr cașcaval
100 gr faina
100 gr unt
Susan
Mod de preparare
Pregătim întâi ingrediente. Untul trebuie sa fie la temperatura camerei.
În grupul meu culinar una dintre membre și bună prietena a mea a făcut covrigei cu cașcaval, mi au plăcut foarte mult și am zis sa ii fac și eu, bineînțeles eu nu am forma dar am găsit soluție.
Mulțumesc Lea Molnar pentru reteta.
Ingrediente
100 gr cașcaval
100 gr faina
100 gr unt
Susan
Mod de preparare
Pregătim întâi ingrediente. Untul trebuie sa fie la temperatura camerei.
Punem untul peste faina, cașcavalul îl razuim.
Adaugam casvalul peste faina și unt și amestecam
Lasam compoziția 10 minute sa se odihnească
Apoi întindem o foaie și decupa cum dorim, eu am avut și ajutor.
Punem hârtie de copt în tava și apoi punem ursuleții.
Ii preasaram cu susan
Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coace pentru 10-15 minute.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu