Oua umplute cu muștar și pateu de pui


Ouă umplute cu pateu și muștar
Rețeta de ouă umplute cu pateu și muștar este una clasică, însă putem orna ouăle umplute astfel încât să le dăm un aspect deosebit cu care să ne impresionăm familia și prietenii.
Ingrediente
5 ouă
1 cutie mică de pateu de pui
2 linguri maioneză făcută în casa
2 linguri muștar
gogoșari
Mod de preparare
Se fierb ouăle și când sunt gata se țin puțin în apă rece pentru a se curăța mai ușor. Ouăle trebuie să fie la temperatura camerei când se pun la fiert ,altfel există riscul să se crape coaja. 

Se taie un căpăcel în partea mai lată a oului și se scot cu grijă gălbenușurile.


Se fărămițează gălbenușurile cu o furculiță și se adaugă pateul, maioneza și muștarul. 


Pateul trebuie să fie la temperatura camerei ca să se încorporeze bine în compoziție. Se freacă bine cu o lingură de lemn până se omogenizează compoziția și se adaugă sare și piper după gust.


 Se umplu ouăle cu compoziția obținută și se dau puțin la rece.

Comentarii

Postări populare