Tiramisu fără ou
Este cel mai bun tiramisu pe care l-am facut pana acum! As fi fost in stare sa-l mananc pe tot, doar eu!
Tiramisu reţetă fara oua
Ingrediente
300 gr piscoturi
400 ml cafea espreso
3-4 linguri zahar
2-3 linguri lichior amaretto
500 gr crema bavareza
200 ml frisca lichida
2 linguri pline cu cacao
300 ml lapte
Mod de preparare
Se prepara cafeaua. Se indulceste cu zahar (poate diferi cantitatea de zahar in functie de gusturi) si se lasa sa se raceasca. La final se adauga lichiorul amaretto.
Frisca se mixeaza bine , apoi se incorporeaza in crema bavareza
Se ia cate un piscot si se scufunda in cafea timp de 1-2 secunde si se aseaza pe o tava.
Dupa ce s-a asezat primul strat de piscoturi, se unge cu un strat de crema bavareza , apoi se aseaza din nou un rand de piscoturi inmuiate in cafea, iar deasupra un strat de crema
Peste al doilea strat de pișcoturi se pune crema
Se presara deasupra cu cacao si se da la rece pentru minim 2 ore inainte de servire.
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Asa arata tăiat
Ingrediente
300 gr piscoturi
400 ml cafea espreso
3-4 linguri zahar
2-3 linguri lichior amaretto
500 gr crema bavareza
200 ml frisca lichida
2 linguri pline cu cacao
300 ml lapte
Mod de preparare
Se prepara cafeaua. Se indulceste cu zahar (poate diferi cantitatea de zahar in functie de gusturi) si se lasa sa se raceasca. La final se adauga lichiorul amaretto.
Frisca se mixeaza bine , apoi se incorporeaza in crema bavareza
Se ia cate un piscot si se scufunda in cafea timp de 1-2 secunde si se aseaza pe o tava.
Dupa ce s-a asezat primul strat de piscoturi, se unge cu un strat de crema bavareza , apoi se aseaza din nou un rand de piscoturi inmuiate in cafea, iar deasupra un strat de crema
Peste al doilea strat de pișcoturi se pune crema
Se presara deasupra cu cacao si se da la rece pentru minim 2 ore inainte de servire.
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Asa arata tăiat
Comentarii
Trimiteți un comentariu