Cochilii umplute cu carne de carnati



Pentru ca am găsit la supermarket cochilii uriașe, pe care le cautam de multă vreme am cumpărat și le am făcut cu carne de carnati
Ingrediente:
Ingrediente
25 paste cochilie uriașe (1 pachet)
4 carnati (am scos doar carnea)
1 ceapa ,2 catei de usturoi tocat marunt
sare,patrunjel verde
100 gr cașcaval, 2 linguri ulei
100 gr pasta de tomate
Apa
Mod de preparare:
Taiem cârnații rondele și scoatem carnea
Ceapa tocata am calit-o in 2 linguri de ulei  adaugat carnea condimentele si usturoiul. Cand totul a fost gata, am dat deoparte de pe foc.

Pastele se fierb in apa cu sare cam 8-10 min .avem grija sa nu le rupem cand le scoatem din apa.

Le-am scurs de apa apoi le-am umplut cu amestecul de carne si 

le-am asezat frumos una langa alta in tava
Deasupra am presarat putin rozmarin,apoi am pus sosul  de roșii (pasta de tomate cu putina apa) si la final cascaval ras.


Cuptorul l-am incalzit inainte cam la 200 de grade,am redus apoi focul si am pus tava pe care am lasat-o apoi 6-7 min,pana cand se topeste bine cascavalul peste paste.

Se servesc imediat calde.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept


Comentarii

Postări populare