Fasole alba la tigaie




Am primit câteva conserve de fasole alba și roșie și am zis sa fac o iahnie  de fasole
Așadar hai sa vedem!
Ingrediente
1 ceapa rosie
1 ardei kapia rosu
1 conserva boabe de fasole alba ( gigant , cu boabe mari )
3 linguri de ulei
sare si piper dupa gust
patrunjel verde proaspat tocat
Apa
Mod de preparare
Ceapa rosie se curata, se spala si se toaca marunt.
Ardeiul kapia se curata de cotor, se spala si se taie bucati.
Punem uleiul la incins in tigaie, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat, lasam la sotat 3-4 minute.
Conserva de fasole alba  se desface, scurgem apa din conserva, clatim putin boabele de fasole, apoi le adaugam peste legumele sotate.
Adaugam un sfert de pahar de apa rece, lasam fasolea la foc mic cca 10 minute, condimentam cu sare si piper dupa gust, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept

Comentarii

Postări populare