Tarta cu fructe de pădure
Cu fructe de pădure congelate si foietaj din comert faci o tarta ca-n patiseriile franceze!
Ingrediente :
Fructe de pădure congelate
50 gr zahăr
coajă de portocală
aluat foietaj
pentru sos :
200 gr smântână
40 gr zahăr
Biscuiti facuti in blender (ca faina)
1 ou
Unt pentru tavă
Zahar pudra pentru decor
Mod de preparare
Scoate foietaj din congelator si fructele si le lasam la temperatura camerei pentru 40 de minute.
Amestecam fructele cu zahar și coaja de portocala.
Amescam smântână cu ou, zahar si faina de biscuiti.
Ungem o tava rotunda cu unt. Apoi punem foietaj,
punem fructele
si apoi compozitia de smântână.
Asa este tarta, gata sa intre la cuptor
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 20 de minute.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.
Comentarii
Trimiteți un comentariu