Prăjiturele cu frisca
Prajiturele cu frisca
Cel mai simplu desert, cu foietaj. Cred ca toate gospodinele au in congelator un pachet de foietaj, fie cu 2 foi, fie taiat in diverse forme.
Eu am gasit la supermarket foietaj taiat cercuri, am cumparat cu ideea sa fac coșulețe. Dar nu am facut coșulețe si am facut prăjiturele cu frisca.
Ingrediente
1 pachet foietaj (20 cercuri)
200 ml lapte
1 pachet frisca
Dulceata de visine
Hartie de copt
Mod de preparare
Scoatem foietaj din congelator si lasam 30 de minute.
Punem hartie de copt in tava, apoi punem fiecare cerc de foietaj, depinde de tava fiecaruia, in tava mea au intrat 6 cercuri ca este mica.
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 15-20 de minute sau pana au o culoare aurie.
Pregatim frisca, batem laptele cu praful de frisca.
Dupa ce am copt toate cercurile de foietaj, lasam sa se răcească, taiem cu cuțitul in asa fel sa avem capac si baza pentru prăjiturelele noastre.
Umplem baza de foietaj cu frisca, acoperim cu capacul de foietaj si apoi decoram cu frisca si dulceață de visine.
Gata desertul nostru, simplu și rapid.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.
Comentarii
Trimiteți un comentariu