Spaghete cu carne de vițel fara sos
Spaghete cu carne de vițel fara sos
Ingrediente
1 morcov
1 ceapa
1 pahar vin
6 bucati carne de vițel
Sare si piper
3 linguri ulei
1 pachet spaghete
Branza rasa
Apa
Mod de preparare
Pregatim ingrediente.
Curatam ceapa si morcovul, le spalam si apoi le taiem.
Ceapa julienne iar morcovul rondele.
Punem ulei in cratiță, lasam sa se ncinga, apoi adaugam ceapa si morcovul.
Apoi adaugam bucățile de carne si lasam 2-3 minute, apoi adaugam vinul si lasam 2-3 minute sa iasa alcoolul. Adaugam apa, cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba 80 de minute.
Carnea este fiartă, adaugam sare si piper.
Punem apa cu sare la fiert si apoi adaugam spaghetele, le fierbem conform indicațiilor de pe pachet. Dupa ce s au fiert (15 minute,) le punem strecurătoare si le trecem sub jet de apa rece. Punem ulei in cratiță si adaugam spaghetele amestecam 2 minute.
Apoi servim cu carnea si branza rasa. Poftă buna.
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu