Budinca de ovaz cu cacao sau terci de ovăz
O provocare pentru micul dejun, budinca de ovaz cu cacao sau terci de ovaz. Am facur de multe ori reteta clasica, dra am zis sa schimb ceva si iata, am facut si cu cacao
Ingrediente
50 gr fulgi de ovaz
un praf de sare
1 lingura de cacao
250 ml lapte de migdale(puteti pune si lapte de vaca/ de soia, alegeti ce va place)
1 lingurita de miere
Nuca
Mod de preparare
Punem intr-o craticioara fulgii de ovaz, praful de sare si cacaua si amestecam cu o lingura.
Peste acest amestec adaugam laptele de migdale/de vaca/de soia si amestecam bine compozitia.
Dam craticioara pe foc mic si amestecam des pana cand compozitia se ingroasa, ca o budinca(daca adaugati lapte de vaca, aveti grija la spuma). Totul va dura 5-7 minute.
Dupa ce terciul este gata, adaugam mierea si amestecam. il dam deoparte si il lasam la racit 2-3 minute.
Servim cu nuca
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu