Mini gogoși

Mini gogoși de post, aromate şi gustoase
Rețetă ușoară și delicioasă
Mini gogoși de post, aromate şi gustoase – La cât de bune sunt, poți mânca și un castron întreg
Ingrediente pentru aluat:
500 gr făină care creste singura
150 ml apă minerală
100 ml suc fanta
70 gr zahăr
sare
coajă de lămâie
zahăr vanilat
1 linguriță ulei
Miere pentru servire
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Într-un bol, turnăm făina. Adăugăm zahărul vanilat, sarea, coaja de lămâie, 1 linguriță de ulei, zahărul, apa minerală și sucul. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.
Frământăm până obținem un aluat moale și pufos. Se lasă la crescut 20 de minute.



Cu ajutorul unei linguri, formăm gogoșelele. Le prăjim, pe baie de ulei, într-o tigaie încinsă.




Coacem, la foc mic, până se rumenesc frumos. La final, le decorăm cu miere
Poftă bună!
Mulțumesc pentru  vizita și te mai aștept 

 

Comentarii

Postări populare