Margarete cu ciocolata

Delicioasele fursecuri cu vanilie și ciocolata pot fi făcute și acasă, mult mai gustoase decât cele cumpărate  reteta e foarte ușoara
Ingrediente
Pentru aluat
1 ou
200 gr unt nesarat la temperatura camerei
100 gr zahar pudra
300 gr faina
esenta de vanilie
Pentru umplutura de ciocolata
200 gr ciocolata Kouvertura
5 linguri frisca lichida
1/2 linguriță ulei
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 200°.
Amesteca toate ingredientele pentru aluat  pana cand obtii un amestec omogen.
Formeaza biscuitii cu vanilie formand bilute cu palmele umezite si aplatizandu-le sau, ideal, cu o presa de biscuiti.
Coacem fursecurile  timp de 7-8 minute, pana cand devin usor aurii pe partea de jos.
Pentru umplutura
Rupem ciocolata in bucăți, punem în bol, pe baie de aburi și topim, adaugam ulei și frisca lichida și amestecam bine.
Punem într un pos și umplem fiecare fursec.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 

 

Comentarii

Postări populare