Iepure (sălbatic) cu cartofi la cuptor
Bună dimineața, ua fost băieții la vânătoarea și au adus iepure sălbatic
Am zis sa îl fac asa cum îmi place mie
Iepure cu cartofi la cuptor
Ingrediente
500 gr cartofi,
1iepure
8 linguri de ulei,
3 usturoi cu coaja,
rozmarin,
boia iute,
piper,
sare,
condimente,
o lingura de unt,
1 cana vin alb
1/2 cana apa
3 linguri muștar
300 gr pasta de tomate
Mod de preparare
Spalam bine iepurele
Amestecam 4 linguri ulei , rozmarinul, piperul, usturoiul, sarea, condimentele si muștar ungem iepurele punem in tava
Cartofii ii taiem in 4 si ii amestecam cu restul de ulei, untul, boiaua iute, piper, sare si rozmarin; ii pun în tava cu iepure și ii întindem frumos. Apoi punem vinul și apa amestecata cu pasta de tomate și acoperim cu folie de aluminiu.
Preincalzim cuptorul la 210 grade Celsius și băgăm tava pentru 40 de minute, dupa 40 de minute luam folia de aluminiu si mai lasam pana se rumeneste bine bine
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu